Един от най-вървежните родни фотомодели, казанлъчанката Боряна Назарова, чийто снимки

...
 Един от най-вървежните родни фотомодели, казанлъчанката Боряна Назарова, чийто снимки
Коментари Харесай

Роден фотомодел бяга от обектива, става полицайка

 Един от най-вървежните родни фотомодели, казанлъчанката Боряна Назарова, чийто фотоси могат да бъдат забелязани по лъскавите страници на голям брой фешън списания в южните ни съседки Турция и Гърция скъсва с специалността, с цел да стане …полицайка.
Новината популяризира локално издание, което не пропусна да „ захапе “ хубавицата за „ грехове “ от ученическото й минало в националната гимназия по пластични изкуства и дизайн. Към тях бяха добавени и други „ любопитки “, в това число и селфи с премиера Бойко Борисов, което сякаш имало отношение към новото професионално занятие на хубавицата.

„ Да, ще бъда служител на реда.Това за мен е чест и наслаждение! Защото одобрявам отговорността да вардя вас, децата и околните ви! “, показа във Facebook /където има 2 788 другари, а 3 271 я следват!/  Боряна, която от предходната година учи задочно специалността „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “ с профил „ Криминално разузнаване “ във Варненския свободен университет. Малко след записването си във ВУЗ-а тогавашната подгласничка на казанлъшката Царица Роза  подала документите си за присъединяване в разгласен от ОД на МВР-Стара Загора конкурс за чиновник в охранителната полиция. Резултатите от тестванията и физическата подготовка се оказали повече от положителни, в някои от дисциплините даже задминала мъжете – съперници.

Боряна споделя, че незабавно откакто се дипломирала в художествената гимназия получила предложение да снима няколко фотосесии: в Турция,Кипър, Гърция...Оказало се че, обективът я … харесва и някак незабелязано моделстването се трансформирало в част от живота й. Прекъснала за малко, до момента в който роди дъщеричката си Дея, за която споделя че е нейната …Богиня. Не крие, че в досегашната  кариера не всичко е вървяло по килим от рози, чувала е и „ неприлични “ оферти, само че с вродената си деликатност съумяла да ги заобиколи. Знае три езика, не съблюдава особени диети, счита че перфектността на тялото й /170х90х63х89/ се дължи най-много на гена. Обича провокациите, ненавижда несправедливостта. Може би това я е предиздвикало когато преди дипломирането в НГПИД „ Акад. Дечко Узунов “ не останала удовлетворена от оценката си по „ История на изкуството “ и поискала външно оценяване.Доказала, че преподавателите й не прави – получила цялостни шестици по всичко. Към новото занятие пристъпила след сериозен размисъл и е решена да продължи за в бъдеще „ под пагон “.

С  известно отвращение прецизира, че в случай че се постанова ще изтрие „ несъответствуващите “ фотоси от профила си във Facebook. Макар да не вижда необикновен смисъл в това – тъй като те са част от досегашния й живот, а и няма по какъв начин да махне билбордовете по света, където е запечатано лицето и тялото й.

Колкото до това селфи с Борисов-не знае дали е запазила вестника, където са го разгласили. Направила си го тъй като постоянно е харесвала мощните мъже, без значение от политическата им обязаност. С наслаждение би се снимала през днешния ден и с президента Радев. Самата тя не членува в нито една от многочислените партии, което не значи че не се вълнува от протичащото се в България. Не е омъжена, само че има същински мъж до себе си и до дъщеричката Дея.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР